SIERADEN

SIERADENMERKEN

Wilt u zich eerst oriënteren voordat u naar de winkel komt? Bekijk dan de onderstaande merkartikelen, een greep uit ons assortiment. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide collectie van verschillende merken. We laten u graag alles zien en geven u graag de mogelijkheid om de sieraden te passen.

Ons vakbekwame personeel geeft u, waar nodig, uitleg en advies om tot een goede keuze te komen. Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze site en hopen u binnenkort te mogen ontmoeten in onze winkel.

Loop gerust eens binnen en laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment.

COLLIERS VOOR BIJ UW LOOK

U wilt die ene jurk aan met die V-hals, of juist dat shirtje met die brede hals om de show te stelen bij het feestje van vanavond. Om uw outfit af te maken, wilt u een ketting dragen. Maar natuurlijk wel eentje die bij uw look past!

Voor elke kledingstijl is er een bijpassend collier. Bij een japon met V-hals zult u een andere ketting kiezen dan bij een japon/shirt met boothals. Wellicht is een parelcollier de beste keuze voor een klassieke look. Bij ons kunt u alle stijlen colliers vinden. Zowel zilveren colliers, als geelgouden, witgouden en zelfs roodgouden colliers. Ook hebben wij colliers waar de hanger van verwisseld kan worden en u zo een kleur kunt kiezen die past bij uw outfit.

BUDDHA TO BUDDHA

ARMBANDEN VOOR ELKE DAG

Droomt u graag weg bij prachtige armbanden? Onze collectie armbanden is er om uzelf te verwennen.

U kunt met onze prachtige modellen alle kanten uit. U kunt een armband inpassen in uw eigen look, of een armband aanschaffen die uw outfit een nieuwe twist geeft. Wij adviseren u graag welke kleur, vorm en grootte goed bij u past.

Goud, zilver, leer en textiel; u kunt het allemaal vinden bij ons in in de winkel. Bekende merken zijn in ons assortiment vertegenwoordigd. Vergelijk de verscheidenheid aan materialen, zoals parels, gekleurde kralen en gouden schakels. Til uzelf naar een hoger plan en kies een paar representatieve armbanden, zodat u elke dag opnieuw op indrukwekkende wijze voor de dag komt!

AAN IEDERE HAND EEN RING

Ringen en vrouwen zijn één. Aan iedere hand van een dame hoort wel een ring thuis, maar mannen komen er ook goed mee weg! Dit sieraad wordt al jaren door dames en heren gedragen. Vroeger werd de ringvinger vaak vrijgehouden voor de trouwring. Tegenwoordig is men niet zo streng meer en wordt een ‘gewone’ ring ook om de ringvinger gedragen.

Wij hebben ringen in huis waar u eindeloos mee kunt combineren. U bent van harte welkom om dit sieraad bij ons te komen bekijken en passen.

TROUWRINGEN

Gaat u binnenkort trouwen met uw grote liefde? Kom dan eens bij ons langs voor het uitzoeken van de perfecte trouwringen. Naast een uitgebreide collectie trouwringen, hebben wij ook een zeer divers assortiment verlovingsringen, relatieringen en trouwsieraden.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een ring van zilver, goud, witgoud, ingelegd met diamanten of juist met edelstenen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben kwalitatief hoogstaande merken in het assortiment. Samen maken we de juiste keuze voor de trouwringen die passen bij jullie wensen en persoonlijkheden.

Oorbellen, het mooiste accessoire voor uw outfit

Wist u dat oorbellen als eerste gebruikt werden in het Midden Oosten zo’n 3.000 jaar voor Christus. Ze werden in die tijd gebruikt om vreemden een bepaalde ‘uitstraling’ te geven, zodat iedereen wist dat dit mensen uit een ander gebied waren met een andere godsdienst en identiteit. Na een tijd vonden mensen dit eigenlijk wel mooi en leuk. De oorbel werd toen, net als andere sieraden, een accessoire die de sociale status aangaf.

Wij hebben diverse soorten oorbellen in ons assortiment. Grote, lange of brede oorsieraden, wij hebben het allemaal! Heeft u specifiek een vorm of kleur in gedachte? Of wilt u graag een paar oorbellen, maar heeft u geen idee wat goed bij u past? Ons team staat voor u klaar!