HORLOGES

HORLOGES VOOR IEDEREEN

Loop gerust eens binnen en laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment horloges. Een horloge is tegenwoordig niet alleen voor functioneel gebruik, maar ook om een statement neer te zetten. Bent u modern, zakelijk, sportief, klassiek, trendy of minimalistisch? Wij helpen u graag bij uw keuze.

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide collectie van verschillende merken. We laten u graag alles zien en geven u graag de mogelijkheid om de horloges te passen. Samen maken we de juiste keuze voor het horloge dat past bij uw wensen en persoonlijkheid.

Loop gerust eens binnen en laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment

ook voor reparaties kunt u bij Juwelier Visser terecht

Dameshorloges, een verlengstuk van uw stijl

Of u nu jong of oud bent, een groot of klein budget heeft, u vindt bij ons altijd een geschikt horloge. Wij beschikken over een breed assortiment dameshorloges waarbij de nadruk ligt op Zwitserse horloges, aangevuld met horloges van diverse modehuizen.

Een mooi horloge is wat ons betreft een must voor elke vrouw, het is namelijk zoveel meer dan een klok om uw pols. Het is een accessoire waarmee u alle kanten op kunt. Karakters worden ermee aangeduid, stijlen mee afgemaakt. Het polshorloge, zoals wij dat kennen, werd eind 19de eeuw door Antoine Norbert de Patek bedacht als vrouwensieraad. En dat is het eigenlijk nog steeds, want we hebben inmiddels allemaal een telefoon waarop we de tijd kunnen zien, maar we willen nog steeds een mooie klok om onze pols. Een horloge is een onmisbaar accessoire voor elke vrouw.

Horloges voor heren

Waar u ook kijkt, de tijd is overal. U ziet de cijfers al op uw telefoon staan, in de auto, op de computer en thuis op de klok. Maar nergens wordt de tijd zo mooi aangegeven als op uw eigen horloge. 

Een horloge is tegenwoordig niet alleen voor functioneel gebruik, maar ook om een statement te maken. U kunt aan andermans horloge zien wat zijn of haar stijl is. Bent u modern, zakelijk, sportief, klassiek, trendy of minimalistisch? Laat dit terugzien in uw horloge! De keuze van een horloge is heel persoonlijk. Een horloge wordt steeds vaker aangepast op de outfit en steeds vaker gedragen als accessoire.

Wij bieden u de mogelijkheid een horloge te kiezen uit een uniek, divers en bijzonder assortiment. Met het benodigde advies van onze medewerkers komt u altijd tot de juiste keuze. Dit met als doel het horloge voor jaren te mogen dragen om uw pols.

Diverse horlogeglazen voor herenhorloges

Heeft u wel eens aan het horlogeglas gedacht? Er bestaan diverse typen horlogeglazen: saffier, mineraal en kunststof. En elk type glas heeft zijn voor- en nadelen.

Mineraalglas: 
Mineraalglas is niet volledig krasbestendig, maar hierdoor ligt de prijs van het glas ook iets lager.

Saffierglas: 
Het synthetisch vervaardigde saffier is het hardste glas. Een horloge met dit type glas, daar kunt u lang van genieten!

Kunststofglas: 
Voor de voordeligere glazen wordt veelal kunststof gebruikt.